Springyard Backgrip

Halkskydd i gummi och med reflex för hälen, enkelt fäste och med fyra utbytbara dubbar med högsta slitstyrka i härdat stål.


Storlek: M - 36/41, L - 41/45, XL - 43<
Art. nr: BACKG-(storlek)

Springyard - Classic

Halkskydd för fotbladet. Kraftiga dubbar
av stål ger ett bra grepp på hala underlag.
Sitter stadigt på skon.
En storlek
Art. nr: S-CLASS

Springyard Steady+ Halkskydd

Halkskydd i gummi med sju utbytbara dubbar under fotblad och häl, för jogging - eller promenadskor.


Storlek: S - 35/37, M - 38/41, L - 41/43, XL - 43<
Art. nr: S-STEADY+-(storlek)

Springyard Steady Halkskydd

Säkert förfotsskydd, perfekt vid promenader på vinterväglag. Fem dubbar.
Dubbarna är utbytbara och tillverkade av slitstarkt härdat stål. CE-certifierad.

Storlek: M - 38/41, L - 41/45
Art. nr: S-STEADY-(storlek)

Springyard Sandy Halkskydd

Förfotsskydd för stadsmiljö. Består av en keramisk vändbar platta med två slitytor.
Halkskyddet behöver inte tas av vid kortabesök i butiker.


Storlek: S - 35/37, M - 38/41, L - 41/45, XL - 43<
Art. nr: S-SANDY-(storlek)

2GO Universal Halkskydd

Robust halkskydd för både fotblad och häl utvecklat för att ge optimalt grepp under promenader och liknande aktivitet på is- och snöunderlag. Enkelt att ta på och av. Försett med tio stycken dobbar av härdat stål. Passar de flesta typer av skor.

2GO Free

Smidigt halkskydd för fotblad utvecklat för att ge bra grepp under promenader och liknande aktivitet på is- och snöunderlag i stadsmiljö. Träs snabbt på och av skons framdel. Lätt att bära med sig i medföljande ask. Försett med tre stycken dobbar av härdat stål. Passar alla typer av skor.

2GO City - Halkskydd

Flexibelt halkskydd för fotblad utvecklat för att ge bra grepp under promenader och liknande aktivitet på isunderlag i stadsmiljö. Vändbart, den keramiska plattan är dubbelsidig. Kan även bäras inomhus men känsliga golv liksom barmark och grusunderlag bör undvikas. Passar de flesta typer av skor.

2GO Solid - Halkskydd

Robust halkskydd för hälen utvecklat för att ge optimalt grepp under promenader och liknande aktivitet på is- och snöunderlag. Extremt enkelt att ta på och av. Försett med fem stycken dobbar av slitstark tungsten. Reflex i hälen. Stabil, robust och säker konstruktion. Passar de flesta typer av skor.

2GO Active - Halkskydd

Säkert halkskydd för både fotblad och häl utvecklat för att ge optimalt grepp under löpning och liknande aktivitet på is- och snöunderlag liksom i blandad terräng. Formgjutet för bästa passform och flexibilitet. Elva stycken sammanlänkade och ingjutna dobbar av härdat stål. Reflex i hälen. Stabil, smidig och säker konstruktion.

2GO Allround - Halkskydd

2GO Allround är ett smidigt halkskydd för både fotblad och häl utvecklat för att ge optimalt grepp under promenader och liknande aktivitet på is- och snöunderlag. Enkelt att ta på och av. Försett med åtta stycken dobbar av härdat stål. Passar de flesta typer av skor.