Bandi ALN - Heel Cushion

Stötdämpande hälkudde av genomskinlig gel. Passar alla typer av skor.

Säljes 5-par / förpackning

Storlek: One Size

Art. nr: ANL-ORANGE

Bandi ANL - Ball of Foot Cushion

Förfotskudde av genomskinlig gel. Ger en stötdämpande effekt för fotens trampdyna och förhindrar att foten glider i skon.

Passar alla typer av skor

Säljes 5-par / förpackning

Storlek: One Size

Art. nr: ANL-GUL

Bandi ANL - Mini Cushion

Skydd av genomskinlig gel. Förhindrar skav och friktion på känsliga delar av foten. Appliceras där skav uppstår.

Passar alla typer av skor. Självhäftande.

Säljes 5-par / förpackning

Storlek: One Size

Art. nr: ANL-ROSA

Bandi ANL - Heel Liners

Hälgrepp av genomskinlig gel. Förhindrar att foten glider i skons bakkant och skyddar mot skav. Idealisk för nya skor som kan ge skoskav.

Passar alla typer av skor. Självhäftande.

Säljes 5-par / förpackning

Storlek: One Size

Art. nr: ANL-GRÖN

Bandi ANL - Anti Slip Pads

Halkskydd av tunn genomskinlig gel. Förhindrar att foten glider i skon. idealisk för högklackade skor och sandaletter.

Säljes 5-par / förpackning

Storlek: One Size

Art. nr: ANL-RÖD

Bandi ANL - Anti Rub Straps

Skydd av genomskinlig gel. Förhindrar skav och friktion på känsliga delar av foten. Appliceras där skav uppstår. Passar alla typer av skor. idealisk för öppna skor och sandaler med smala remmar.

Självhäftande.

Säljes 5-par / förpackning

Storlek: One Size

Art. nr: ANL-GRÅ

Bandi ANL - Super Cushions

Stötdämpande inläggssula av genomskinlig gel för både förfot och häl. Förebygger känslan av brännande fötter och förhindrar att foten glider i skon.

Passar alla typer av skor.

Säljes 5-par / förpackning

Storlek: One Size

Art. nr: ANL-LILA

Bandi Gel - Extra dämpning

Skön stötdämpande sula tillverkad av polymergel beklädd med ett ytskikt av mjukt och behagligt tyg.
Ger en utmärkt stötdämpning och långvarig komfort. Aktivt antibakteriellt medel hjälper till att hålla sulan fräsch och eliminerar dålig lukt. Kan handtvättas.  

Klippstorlek: 35/38, 39/42 & 43/46.

Art. nr: B-GEL-(storlek)

Bandi Gel häl

Mjuk och stötdämpande skålad hälkudde tillverkad av polymergel beklädd med ett ytskikt av mjukt och behagligt tyg.
Aktivt antibakteriellt medel hjälper till att hålla hälkudden fräsch och eliminerar dålig lukt. Höjer upp foten när skon skaver mot ankel och häl.

Storlek: DAM & Herr

Art. nr: B-GELH-(storlek)

Bandi Premium Enjoy

Uppbyggd 3/4 sula där de stötdämpande zonerna och den fjädrande hålfoten effektivt avlastar ömmande och slitna fötter.

Storlek: 36/40 & 41/45

Art. nr: B-ENJOY-(storlek)

Bandi Sport

Formpressad sula med pelott som ger att bra stöd för hålfot och häl.
Passar utmärkt i sport- och fritidsskor samt i gummistövlar och arbetsskor.

Säljes i 5-pack

Storlek: 35 - 47

Art. nr: B-SPORT-(storlek)

Bandi Premium Sport

Kombinationssula tillverkad av olika material för att uppnå högsta möjliga komfort. Designad för att ge foten ett bra stöd för hålfot och häl. inlägg av gel i hälen ger en stötdämpande effekt. Passar utmärkt i sport- och fritidsskor samt gummistövlar och arbetsskor. 

Säljes i 3-pack Storlek: 36 - 47

Art. nr: B-SPORTP-(storlek)

Bandi Kork

Korksula som håller skorna fräscha under alla årstider. Botten av pressad kork och ovandel av mjuk bomullsväv.

Säljes i 5-pack Storlek: 35 - 47

Art. nr: B-KORK-(storlek)

Bandi Filt

Varm och behaglig filtsula tillverkad av äkta ull. Passar alla typer av skor och kan användas under hela året. Den räffliga undersidan av sulan ger ett bra glidskydd vilket gör att den ligger stilla i skon.
Tvättbar med tvål i ljummet vatten.

Säljes i 5-pack

Storlek: 35 - 47

Art. nr: B-FILT-(storlek)

Bandi Lammull

Den idealiska sulan för kallt och ruskigt vinterväder. Tillverkad av lammull med en undersida av ullfilt vilket gör att fötterna håller sig torra och varma.

Säljes i 3-pack

Storlek: 35 - 47

Art. nr: B-ULL-(storlek)

Bandi Skotte

Mjuk och skön latexsula med ovandel av bomullstyg i klassisk retrodesign. Passar alla typer av skor. Tvättbar med tvål i ljummet vatten.

Säljes i 5-pack

Storlek: 35 - 47

Art. nr: B-SKOT-(storlek)

Bandi Skotte ½

Mjuk och skön halvsula i latex med ovandel av bomullstyg i klassisk retrodesign.

Passar alla typer av skor. Tvättbar med tvål i ljummet vatten.

Säljes i 5-pack

Storlek: 35/36, 37/38, 39/40, 41/42

Art. nr: B-SKOT½-(storlek)

Bandi Korkäl

Kork med ovanskikt av skumlatex, beklädd med viskosväv. Höjer upp foten när skon skaver mot ankel och häl.

Självhäftande.

Säljes i 24par

Storlek: Dam, Herr
Tjocklek: 5, 7 & 10 mm

Art. nr: B-KORK-(storlek)-(tjocklek)

2GO Memory Comfort

Mjuk, adaptiv och lätt inläggssula. Ger sensationell komfort. Formar sig perfekt efter foten och ger individuellt stöd, avlastar leder och motverkar slitna fötter. Ovansida av polyester. Mellanlager av memory foam på en robust och halksäker undersida av latexskum. Speciellt anpassad för dig som står eller går mycket. Passar de flesta typer av skor.

Storlekar: EUR 36/37-44/45.

2GO Soft

Produktinformation:
Mjuk sula med en behaglig ovansida av viskosväv. Undersida av räfflad och perforerad latex ger en god stötdämpande effekt. Aktivt kol minimerar dålig lukt. Passar till de flesta typer av skor och kan användas året om.

Storlekar: EUR 36-46.

Bandi Premium Replace

Produktinformation:
Tunn hygiensula med en ovansida av polyesterfilt. Undersidan av polyester är förstärkt med friktionsfilm för att inte glida i skon. Perforerad för fukttransport och optimal fuktabsorbering. Lätt parfymerad med fräsch citrusdoft. Innehåller sex par sulor för användning under kortare perioder. Den tunna designen gör att den får plats i alla typer av skor.

Dubbelstorlekar: 36/37-44/45
Tjocklek: Ca. 1 mm.
Skötselråd: Engångssula som används under korta perioder. Innehåller sex par sulor.

2GO Sport Plus

Produktinformation:
Anatomiskt formad, lätt och stabiliserande inläggssula för ökad prestanda. Ovansida av ventilerande polyesterväv. Fotbädden ger stabilitet, håller foten korrekt placerad i skon och stödjer fotens naturliga rörelser. Extra stötda?mpande i hälen. Speciellt anpassad för en aktiv livsstil. Passar de flesta typer av sport-, vandrings- och fritidsskor.

Storlekar: EUR 36-46.

2GO Soft ½

Produktinformation:
Mjuk halvsula med en behaglig ovansida av viskosväv. Undersida av perforerad latex ger en god stötdämpande effekt. Räfflad för extra glidskydd. Aktivt kol minimerar dålig lukt. Passar alla typer av skor och kan användas året om.

Dubbelstorlekar: EUR 35/36-41/42

2GO Alu-Igloo

Produktinformation:
Varm och kraftigt isolerande filtsula. Ovansidan av filt är värmande och absorberar fukt från foten. Mellanlager av stötdämpande polyetenskum. Undersida av kraftigt isolerande aluminium som förhindrar kylan att tränga upp underifrån. Håller fötterna varma och torra. Passar de flesta typer av skor.

Storlekar: EUR 35-47

2GO Felt Support - Uppbyggd Filtsula

Produktinformation:
Varm, robust och stödjande filtsula. Ovansidan av äkta ullfilt är värmande och absorberar fukt från foten. Mellanlager av stötdämpande polyetenskum. Halksäker undersida av kraftigt isolerande aluminium som förhindrar kylan från att tränga upp underifrån. Fotbädden ger en gjuten passform och hälkudden fungerar stötdämpande. Speciellt anpassad för dig som står eller går mycket. Passar de flesta typer av grövre kängor, stövlar och skor.

2GO Arch Support Low

Stabilitet för låga fotvalv. 2GO Arch Support Low är en sula med hög prestanda som ger nödvändig stabilitet och komfort för dig med lågt fotvalv. Minskar ansträngning och känslan av trötta fötter. Fotbädden och dess dynamiska form ger stöd och långvarig komfort. Häl- och förfotskudde som ger utmärkt stötdämpning, jämnar ut tryckbelastning och förbättrar prestationsförmåga. Perfekt för ökad stabilitet, prestationsförmåga och komfort i de flesta typer av skor. Speciellt utvecklad för sneakers, trainers och stövlar.

2GO Arch Support Medium

Komfort för normalhöga fotvalv. 2GO Arch support Medium är en sula med hög prestanda som ger nödvändigt stöd och komfort för dig med mediumhögt fotvalv. Minskar ansträngning och känslan av trötta fötter och vader. Den skålade hälen håller foten på plats. Fotbädden och dess dynamiska form ger långvarigt stöd för mediumhöga fotvalv. Häl- och förfotskudde som ger utmärkt stötdämpning, jämnar ut tryckbelastning och förbättrar prestationsförmåga. Speciellt utvecklad för sportskor, trainers och kängor.

2GO Arch Support High

Stöd för höga fotvalv. 2GO Arch support High är en sula med hög prestanda som ger nödvändigt stöd och komfort för dig med högt fotvalv. Minskar ansträngning och känslan av trötta fötter och vader. Den skålade hälen håller foten på plats. Fotbädden och dess dynamiska form ger långvarigt stöd för höga fotvalv. Häl- och förfotskudde som ger utmärkt stötdämpning, jämnar ut tryckbelastning och förbättrar prestationsförmåga. Speciellt utvecklad för sportskor, trainers och kängor.