Borstar

Available
Borstar

2GO Polish Brush Häst

Bandi - 2GO
borste-17-
Exklusiv skoborste av mycket hög kvalitet för polering av blankt läder. Handtag av greppvänligt trä och tät borst tillverkad av 100% hästtagel. Ljus för ljusa skokrämer och svart för mörka skokrämer.   Färger: Natur och Svart.
Available
Borstar

2GO Påstrykare

Bandi - 2GO
2go-påstrykare-
Smidig påstrykare med naturborst. Finns med två färger på borsten, ljus för ljusa skokrämer och svart för mörka skokrämer.   Färger: Natur och Svart.
Available
Borstar

Borste med påstrykare

Bandi - 2GO
BORTSEPÅS-SYN
Enkelsidig skoborste av trä med påstrykare. Naturborst.Mått: 25 cmArt. nr: BORSTEPÅS-SYN
 2
Available
Borstar

2GO Borste Häst

2GO-borstehäst14
Greppvänlig skoborste med borst i 100 % hästtagel. Mått: 14 cmArt. nr: BORSTE-HÄ -(färg) Säljes i 12-pack.
Available
Borstar

Mockaborste Mässing

BORSTE-MÄ
Mockaborste med mässingsborst för rengöring av mocka och nubuck.Gummiborst på ena sidan, mässing och nylonborst på den andra. Art. nr: BORSTE-MÄ
Available
2GO

2GO Polishing Cloth - Putsduk

2GO-putsduk
Högkvalitativ putsduk i fleece för effektiv polering eller applicering av skovård. Tillverkad i 100% polyester. Kan maskintvättas i 40°C med skonsam behandling. Tål ej kemtvätt eller torktumling.
Available
2GO

2GO Cleaning Cloth - Rengöringsduk

2GO-renduk
Högkvalitativ duk i mikrofiber för skorengöring. Tillverkad i 80% polyester och 20% polyamid. Storlek: 30x30 cm. Kan maskintvättas i 40°C med skonsam behandling. Tål ej kemtvätt eller torktumling.
Product added to wishlist
Product added to compare.

YP SKOMATERIAL använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från oss.