Borstar

 2
Available
Borstar

2GO Borste Häst

2GO-borstehäst14
Greppvänlig skoborste med borst i 100 % hästtagel. Mått: 14 cmArt. nr: BORSTE-HÄ -(färg) Säljes i 12-pack.
 2
Available
Borstar

Mockaborste Mässing

BORSTE-MÄ
Mockaborste med mässingsborst för rengöring av mocka och nubuck.Gummiborst på ena sidan, mässing och nylonborst på den andra. Art. nr: BORSTE-MÄ
Azzezo Polishing glove
Available
Borstar

Azzezo Polishing glove

Azzezo
PUTSV-SYNT
Putsvante i syntetmaterial. Svart.Perfekt för all typ av lädervård och polering. Smidig att använda och täcker hela handen.Art. nr: PUTSV-SYNT
Påstrykare Plast
Available
Borstar

Påstrykare Plast

PÅSTR-PL-(färg)
Påstrykare/krämborste med naturborst.Finns med två färger på borsten, ljus för ljusa skokrämer och mörk för mörka skokrämer.Färg: Mörk , ljusArt. nr: PÅSTR-PL-(Färg)
Available
2GO

2GO Polishing Cloth - Putsduk

2GO-putsduk
Högkvalitativ putsduk i fleece för effektiv polering eller applicering av skovård. Tillverkad i 100% polyester. Kan maskintvättas i 40°C med skonsam behandling. Tål ej kemtvätt eller torktumling.
Available
2GO

2GO Cleaning Cloth - Rengöringsduk

2GO-renduk
Högkvalitativ duk i mikrofiber för skorengöring. Tillverkad i 80% polyester och 20% polyamid. Storlek: 30x30 cm. Kan maskintvättas i 40°C med skonsam behandling. Tål ej kemtvätt eller torktumling.
Product added to wishlist
Product added to compare.

YP SKOMATERIAL använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från oss.