Halkskydd

Springyard Backgrip
Available
Halkskydd

Springyard Backgrip

S-BACKG-(storlek)
Halkskydd i gummi och med reflex för hälen, enkelt fäste och med fyra utbytbara dubbar med högsta slitstyrka i härdat stål. Storlek: M - 36/41, L - 41/45, XL - 43<Art. nr: BACKG-(storlek)
Springyard - Classic
Available
Halkskydd

Springyard - Classic

S-CLASS
Halkskydd för fotbladet. Kraftiga dubbarav stål ger ett bra grepp på hala underlag.Sitter stadigt på skon.En storlekArt. nr: S-CLASS
Springyard SteadyGrip +
Available
Halkskydd

Springyard Steady+ Halkskydd

s-steady+(storlek)
Halkskydd i gummi med sju utbytbara dubbar under fotblad och häl, för jogging - eller promenadskor. Storlek: S - 35/37, M - 38/41, L - 41/43, XL - 43<Art. nr: S-STEADY+-(storlek)
Springyard SteadyGrip
Available
Halkskydd

Springyard Steady Halkskydd

S-STEADY-(storlek)
Säkert förfotsskydd, perfekt vid promenader på vinterväglag. Fem dubbar.Dubbarna är utbytbara och tillverkade av slitstarkt härdat stål. CE-certifierad.Storlek: M - 38/41, L - 41/45Art. nr: S-STEADY-(storlek)
Springyard - Sandy
Available
Halkskydd

Springyard Sandy Halkskydd

S-SANDY-(storlek
Förfotsskydd för stadsmiljö. Består av en keramisk vändbar platta med två slitytor.Halkskyddet behöver inte tas av vid kortabesök i butiker. Storlek: S - 35/37, M - 38/41, L - 41/45, XL - 43<Art. nr: S-SANDY-(storlek)
 2
Available
Halkskydd

2GO Universal Halkskydd

Bandi
b-halk-uni-(storlek)
Robust halkskydd för både fotblad och häl utvecklat för att ge optimalt grepp under promenader och liknande aktivitet på is- och snöunderlag. Enkelt att ta på och av. Försett med tio stycken dobbar av härdat stål. Passar de flesta typer av skor.
 2
Available
Halkskydd

2GO Free

Bandi
b-halk-free-(storlek)
Smidigt halkskydd för fotblad utvecklat för att ge bra grepp under promenader och liknande aktivitet på is- och snöunderlag i stadsmiljö. Träs snabbt på och av skons framdel. Lätt att bära med sig i medföljande ask. Försett med tre stycken dobbar av härdat stål. Passar alla typer av skor.
 2
Available
Halkskydd

2GO City - Halkskydd

Bandi
b-halk-city-(storek)
Flexibelt halkskydd för fotblad utvecklat för att ge bra grepp under promenader och liknande aktivitet på isunderlag i stadsmiljö. Vändbart, den keramiska plattan är dubbelsidig. Kan även bäras inomhus men känsliga golv liksom barmark och grusunderlag bör undvikas. Passar de flesta typer av skor.
 2
Available
Halkskydd

2GO Solid - Halkskydd

Bandi
b-halk-solid-(storlek)
Robust halkskydd för hälen utvecklat för att ge optimalt grepp under promenader och liknande aktivitet på is- och snöunderlag. Extremt enkelt att ta på och av. Försett med fem stycken dobbar av slitstark tungsten. Reflex i hälen. Stabil, robust och säker konstruktion. Passar de flesta typer av skor.
 2
Available
Halkskydd

2GO Active - Halkskydd

Bandi
b-halk-active-(storlek)
Säkert halkskydd för både fotblad och häl utvecklat för att ge optimalt grepp under löpning och liknande aktivitet på is- och snöunderlag liksom i blandad terräng. Formgjutet för bästa passform och flexibilitet. Elva stycken sammanlänkade och ingjutna dobbar av härdat stål. Reflex i hälen. Stabil, smidig och säker konstruktion.
Available
Halkskydd

2GO Allround - Halkskydd

Bandi
b-halk-allr-(STORLEK)
2GO Allround är ett smidigt halkskydd för både fotblad och häl utvecklat för att ge optimalt grepp under promenader och liknande aktivitet på is- och snöunderlag. Enkelt att ta på och av. Försett med åtta stycken dobbar av härdat stål. Passar de flesta typer av skor.
Product added to wishlist
Product added to compare.

YP SKOMATERIAL använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från oss.