Butiksinredning

Available
Butiksinredning

Spårpanel Basic vit cc100

Pris inkl Aluminiumspårlist! Paneler i formatet B1200H1200 cc100 (100mm mellan spåren), halvt spår utfräst i ena ändan så man kan bygga skarvlöst i höjd.  Denna panel är enbart melaminbelagd på framsidan således är den inte lämplig för montering mot yttervägg i betong eller i fuktiga miljöer. Vill du ha en starkare panel som håller bättre över tiden...
Available
Butiksinredning

Spårpanel Premium Svart inkl aluspårlist cc100

En panel av högsta kvalité tillverkad i Europa. Laminerad på båda sidor vilket ge en högre belastningskapacitet, bättre motståndskraft mot fukt och förhindrar att panelen slår sig med tiden.  Denna panel är skarvad för sömlös montering i höjdled det går åt 11 st spårlister med längd 1.200 mm till varje panel samt 1 st till skarven.
Available
Butiksinredning

Exponeringsbord 3 våningar

Praktiskt och elegant exponeringsbord i 3 plan, 400, 600 och 900 mm. Höjd 1170 mm. Bordet levereras omonterat i kartong med medföljande monteringsanvisning.
Available
Butiksinredning

helvit gondol

Pris inklusive hjul! En helvit gondol i hög kvalité till kanonpris!Dimensioner L1245mm B610mm H1288mm hjul ingår.Levereras i platt paket med medföljande monteringsanvisning.
Available
Butiksinredning

bordgondol Vit

Nydesignad bordgondol i ett mindre och smidigare format för exponering på kassalinjen. Tillverkad i vit melamin med aluminiumspårlsist Endast 50mm mellan spåren för bättre exponeringsmöjligheter. MÅtt  H420mm B220mm På bilderna syns också den vanliga bordsgondolen som jämförelse.
Available
Butiksinredning

Hållare knopp

Tillverkad i krom, finns i längderna 300 och 400 mm. Tillverkad i högsta kvalitet.
Available
Butiksinredning

Krokar 12 hack

MF110-1210p
Lutande konfektionsarm med 12 hack, tillverkade i krom av hög kvalitét. Längd 405mm
Available
Butiksinredning

Konsoler till Trähylla

Konsoler av premiumkvalitét, kan användas för montering på sidan av hyllplanet eller undertill beroende på smak och tycke. Säljs parvis, priset är per par tillverkade i krom.
Available
Butiksinredning

Enkelspjut Krom

Premiumspjut i 6mm krom för en stabil och proffsig upphängning men gummiknopp som avslutning, knoppen kan tas av om det bättre passar dina behov.
Available
Butiksinredning

Hyllplan vit

H6028W
Hyllplan tillverkade i europa av mycket hög kvalitét. Melaminet är mycket tåligt och kanten är stöttåligare jämfört med de hyllplan ni kan hitta hos bygghandlaren eller hos vissa konkurrenter. Tjocklek 18mm. OBS! Konsoler ingår inte i priset.
Product added to wishlist
Product added to compare.

YP SKOMATERIAL använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från oss.